Presentkort massage stockholm afrikansk massage stockholm

Presentkort massage stockholm afrikansk massage stockholm Hej. Jag hetter Julieth Åman. (Mamma Afrika) opportunitybiblebaptist.org Mitt ursprung är Afrika och Tanzania/Zanzibar. (Under fot av Berg Kilimanjaro). Drottninggatan 88 36 Stockholm. Click to open a larger map. Åldersgräns: 18 år (16 år i målsmans sällskap) Integritetspolicy. Namn E-postadress. Ärende. Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och opportunitybiblebaptist.org: afrikansk. MASSAGE & SPA. Vi har 2 salonger på Södermalm i Stockholm. Presentkortet gäller valfri behandling och köps hos Orchidé Massage & Spa. presentkortet.

Köp presentkort

Presentkort massage stockholm afrikansk massage stockholm Mera info om vara behandlingar: Vi hjälper dig att minska spasmen, lindra stress och smärta genom terapeutisk massage.

Välj mellan på 3, 6 och 12 dagar. Jag är av afrikansk härkomst och kan ge en skön afrikansk massage, medicinsk massageterapi, afrikansk healing massage.

Du blir noggrant bedömd på din första möte. Ett besök på Centralbadet är en välgörande upplevelse för både kropp och själ. Jag har bott i Sverige i 31 år och i 31år har jag utövat olika massage behandlingar.

Våra presentkort är giltiga i ett år för spa-upplevelser och produkter på alla våra behandlingar i Stockholm (förutom floating) vill du ge bort ett presentkort i. Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och opportunitybiblebaptist.org: afrikansk. MASSAGE & SPA. Vi har 2 salonger på Södermalm i Stockholm. Presentkortet gäller valfri behandling och köps hos Orchidé Massage & Spa.

presentkortet.

Åman unisex Beauty Clinic -Östermalm, Stockholm, Östermalm – Bokadirekt

Massage & Fotvård hemma hos Dig i innerstan. Fatou´s Afrikanska Massage & Fotvård.

Om företaget. Om företaget Stockholm. Öppna i Google Maps. Ett presentkort från Centralbadet är alltid en uppskattad upplevelse att ge bort som present, julklapp eller företagsgåva. Våra presentkort är giltiga i ett år för spa-upplevelser och produkter på alla våra behandlingar i Stockholm (förutom floating) vill du ge bort ett presentkort i.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail